Den Haag; Chique, groen en verrassend

2.5 of 3.5 uur durend fiets arrangement

Tijdens deze fietstour maakt u kennis met de vele gezichten van Den Haag. Den Haag als groene stad, als Koninklijke stad, Stad van Recht en Vrede, diplomaten stad, stad met oude en nieuwe architectuur, bestuursstad, winkelstad, enz.

Afhankelijk van uw keuze wordt verzameld bij de fietsverhuur in Scheveningen of in het Haagse centrum Na een korte inleiding over de veiligheid en het stellen van de zadels vertrekken we voor deze prachtige tour. Onderweg zal worden gestopt bij paleizen, interessante gebouwen en belangrijke instellingen waarbij de gids zal vertellen over het hoe en wat. Tijdens deze fietstocht zien we o.a. Oud Scheveningen, het Joegoslavië Tribunaal, het Catshuis, mooie Haagse wijken met aparte 19e eeuwse architectuur. Verder fietsen we door het centrum, langs en door het Binnenhof en langs de diverse paleizen van de Oranjes. In het centrum wordt, bij mooi weer op een terras, een kopje koffie of een ander drankje gebruikt.

Hebt u een uurtje meer tijd? Hebt u wat meer tijd dan maakt u ook nog kennis met de duinen, het Haagse Bos met het Huis ten Bosch, het woon paleis van onze koningin Als hoogte punt, hier krijgt een “Oranje” verrassing. Via het bos, de duinen en de Boulevard fietsen we naar beginpunt terug. Duur van dit arrangement: ca. 3.5 uur.

Kosten

Arrangement ca. 2.5 uur € 32.50 p.p.
Minimum aantal deelnemer 5 pers. of € 162,50 (elke persoon minder dan 5 personen -/- 12.50)
Maximum 15 personen per gids

Arrangement ca. 3.5 uur € 39,50 p.p.
Minimum aantal deelnemers 5 pers. of € 197,50 (elke persoon minder dan 5 personen -/- 12.50)

Beide arrangementen zijn inclusief:
Fietshuur, koffie of thee en een Oranje versnapering.

Inlichtingen en aanmelden: zie contactformulier of 070-3451298

Terug